to do or not to do

mamma bakar äppelkaka. äta eller inte äta?

#FML

Fredagkväll

Idag har det hänt mig 2 st amazing saker.

1. Jag hittade en blekrosa/beige/grå tröja för 99 fucking kronor på hm!
2. Vindruvor kostar 9 kr fucking kilot på hemköp!

shit my god


Le kofta

Våldsam flata?

Vet inte vad jag helst skulle heta i efternamn, Flatland eller Hanevold?

Saker som irriterar mig idag

Jag irriterar mig på mycket idag.

Bland annant harkrankar, särskrivningar, seriösa cyklister, beyonces skor, hål i skogaholmslimpor, stora nattfjärilar, djupa människor, caps lock-människor, smaskande, 2012, mina grannar, att glömma saker hemma, folk som går långsamt i mitten av vägen, feta människor som köper lightläsk till plusmenyn på donken, men framför allt irriterar jag mig på TAPETKLISTER.

Jag vill mörda tapetklister. Jag vill dränka tapetklister i ett träsk fullt av pirayor. Jag vill begrava tapetklister levande.


Jag ska låta er veta ifall jag överlever den här krisen

Tar tillbaka det där

Ok alla löften från förra inlägget är från och med nu väldigt avbrutna. Not gonna happen.

Jag har garderober, som behöver renoveras, som jag idag tänkte ta tag i. Tog typ 1 timme och en jävla massa armmuskelstyrka till att ta bort tapeten som sitter på (som är babyrosa, superkul), och sen funkade det inte att slipa bort klistret! Gaaah. Jag hade räknat med att ta fram slipmaskinen och dundra i nån timme och sen vara fit for fight (målning).

NEIN.

Nu måste jag ta bort det för hand. En halv garderob tog 40 min. Fuck my life.


Här är mitt gamla rum. Där jag bodde förut, som inte har någonting med någonting att göra. Eller jo, det är ett rum.

to do

Har gymmat, har redovisat min bok, har läst alla bloggar i stan och nu ska jag städa och sedan lägga ut före/efter bilder på mitt rum och visa hur det såg ut innan jag flyttade in!

Sen blir det kemiplugg och läsa lite i lord of the rings som ska vara utläst tills på tisdag (hahaha..) men jag har ju sett filmen så det är lunkert.

Nu blir det blodpudding!


Gammal bild från england. Saknar mina täcken jag hade där; när jag vikte upp dom på morgonen var de så fluffiga att jag inte kunde se väggen framför mig! Haha :)

motherfucker yeah

Kom precis hem från 2 timmars gymmande med Josefin! Jag tror jag börjar få muskler, eller har iallafall en jävla träningsverk! Yeah! Idag tog vi massor kondition dock, säkert 1 timme!

Jag började också jobba på ett av mina livsmål: Att kunna gå ner i split och spagat! Jag har faktiskt en lista med livsmål och är på jävla bra väg att kunna kryssa av några stycken :)En för mycket

Visst kan det vara kul med många kategorier på en blogg men när man måste ha olika kategorier för inlägg om myggor och för inlägg om myggbett har det kanske gått liiite långt.


Ett litet uttdrag av kategorier jag hittade hos en blogg jag råka hamna på. Kategorilistan var typ fem gånger så lång som de senaste inläggen! Haha. Flitigt bloggat om man hinner skriva så många inlägg om oväsen och papperskorgar!

Dagens

Dagens smartaste: Så fort jag gör något bra funderar jag alltid på hur jag ska få in det på CV:t. Nu när jag börjat gymma kan jag ju låta hur hälsosam som helst ju! Jag ska låna en friskvårdsbok på bibban i skolan, sen kan jag skriva: På fritiden gymmar jag och är intresserad av friskvård. (VEM SKULLE INTE ANSTÄLLA MIG DÅ LIKSOM!)

Dagens mest irriterande 1:
Något som alltid händer mig är att jag tar ett glas ur skåpet, sätter på vattnet på det kallaste, står och väntar på att det ska bli kallt och så kommer någon annan och tar vatten till sin kastrull och sen stänger dom av vattnet! Hallå? Jag står här.

Dagens mest irriterande 2:
Alltid när jag ska skriva blogg.se i sökfältet skriver jag google istället. Jätteskummt, måste vara för att båda innehåller o, l och g eller nåt. Sen kommer jag till googles startsida, så tänker jag spara lite tid och söka där på blogg istället, så skriver jag google igen. Så kommer det upp massa länkar till google och förklaringar till vad google är, "Sökmotor som listar ut hur relevanta länkarna är beroende på hur populära de är". Nästan lika irriterande som seriösa cyklister (ni vet dom med full os-utstyrsel med vattenflaska i högsta hugg och orangea strömlinjeformade solglasögon, gärna cyklar dom i mitten av vägen också så man inte kan köra om)

Dagens jobbiga:
Helt klart historiatestet vi har imorron som jag inte pluggat till än så länge. Men det är plus minus 3 timmar kvar på det här dygnet så det är nemas problemas.


Se upp för såna här på gatornaBloglovin

Har först nu förstått hur bra bloglovin är! Följer inte alla bloggar där utan bara dom jag inte vill missa några inlägg från, och då blir det genast smidigare :)

Följ min blogg med Bloglovin


R.I.P ljusblåa crockers

Lagade precis ett par av mina favoritjeans hos skräddare, och nu så gick mina andra favoriter sönder! :( Värre den här gången: Mitt på knät! Sprack när jag satte mig på huk...

De blev 1,5 år gamla och jag ska göra vad jag kan för att rädda dom, om det inte är för sent...


Det bästa jag sett

Det här är det bästa jag sett sen Beyonces liveframträdande med Run the world girls på någon gala (googla! det är grymt)Jag är helt beroende av låten! Älskar rihanna och lonely island så fan vad glad jag blev när jag såg kombinationen!

Galning

Så fort jag börjar med något blir jag ofta lite smått besatt av det och det är det enda jag tänker på. För några veckor sedan var det körkort, nu är det gym! Har köpt gymkort och tränade för första gången idag; nu vill jag bara dit hela tiden.

Mina senaste googlesökningar:
'Hur många gånger om dagen kan man träna'
'Träna många gånger farligt'
'Gymma flera gånger dagligen'

Tyvärr får jag samma svar: Nybörjare? Max en gång om dagen.
Fuck my life.


Gammal bild med långt hår och utan gymobsession. Och för guds skull missta er inte om att jag under några omständigheter är vältränad! Jag som nästan får träningsverk av att sätta mig upp på morgonen liksom.

Hur jag vill vara

  • Lugn, fokuserad
  • Tränad
  • Sparsam
  • Ha fin stil
  • Självsäker
  • Städad, organiserad
  • Ett steg före
Vill hemskt gärna kunna göra saker dåligt utan att skämmas. Sjunga fast jag inte kan, dansa loss utan att bry mig om det faktiskt ser bra ut, skriva böcker i tio olika tidsformer och hålla oförberreda tal. Bara göra det, utan att bry sig.

Vill slippa att hela ens existens ska vara någon jävla tävling om vem som har rätt, är bättre på det här och det här, vem som kan bäst. Trött på att folk alltid ska försöka "sätta mig på plats" genom att påpeka varje liten gång jag gör/säger något fel eller bara skratta åt mig för att visa hur dum i huvudet jag är.

Nymånadslöfte: Sluta umgås med såna människor. Sluta låta dom påverka mig! Umgås med bättre folk, som  bästis som jag precis var nere och gymmade med! Vi peppar varandra istället, som det ska vara.


Nu drar jag tillbaka till skolan. CAE i fyra timmar, party!


Motion/Hälsa

Det mest kända löftet inom bloggvärlden måste ju ändå vara att bli mer hälsosam, så därför kanske det inte låter så seriöst när jag säger att jag ska avge samma löfte - speciellt inte eftersom jag brutit det en miljon gånger!

Men - jag lyckades faktiskt i ett halvår förra året, och ska klara ännu längre nu.

Jag ska:
-Inte äta någonting onyttigt alls. Undantag - pizza och sånt när mamma och pappa bjuder. Alltså inga sötsaker utan bara när dom bestämmer sig för att äta skitmat. Jag kan ju inte svälta.
-Träna flera gånger i veckan. Springa 2-3 ggr i veckan men också träna på gym.

Jag lovar härmed mig själv att bli en hälsosam och fit person! Fan vad kul det ska bli!


Jag och min kusin tränade ihop förr i tiden! Här innan en danslektion.

Före/Efter

Satt och planerade hur jag skulle göra om mitt rum hos pappa, men vet ju att jag inte kommer ha råd så det var inget kul. Istället testade jag att rensa ut, städa som fan och bädda.


Före

Efter


Ska börja med det istället för att behöva göra om rummet varje gång jag är trött på det. Haha.

Stegeborg

Idag så åkte vi till stegeborg för att gå med Malte, min hund.


Min dumma hund står och äter gräs. Han gör så när det är hästar eller kor i närheten, bara så att inte de ska få mat. Han är väldigt tävlingsinriktad när det gäller sånt; man kan lägga vad som helst på golvet och säga "kissen kommer" och han äter garanterat upp det. Allt för att ingen annan ska få något.

Sprid kunskap

Om en person får känselnedsättning och svårt att se kan denna bli ostadig, och om du märker att någon är det utan anledning kan det i värsta fall vara stroke. Det hjälper då inte att bara vila utan man måste få akut hjälp.

Ett snabbtest består av 4 steg. Om något av steg 123 inte funkar rör det sig om misstänkt stroke.
A - Ansikte. Be personen le och visa tänderna.
K - Kroppsdel. Be personen lyfta armarna och hålla kvar i 10 sekunder.
U - Uttal. Be personen säga en enkel mening som ”det är vackert väder i dag”.
T - Tid. Varje minut räknas för att rädda liv. Ju fortare behandling sätts in, desto mindre blir skadorna – ring 112!

Om personen får vård inom 3 timmar har den stor chans att överleva.

Hjälp till att sprida informationen för att rädda liv.

Kriminell

Vi möter flera polisbilar med blåljus på väg hem från restaurangen.

Ellen, 11: Oj, nu är det någon som gjort något riktigt dumt.
Hannele, 11: Det var jag som inte tog någon paprika på min schnitzel.

Haha.

nybörjarengelska

Sitter i bilen bredvid min syster och hennes kompis som precis börjat lära sig engelska i skolan, lyssnar på deras konversationer: mum, I need the nyckels. Are you fatting? Haha! Update: Pappa är inte mycket bättre han. "En uggleholk! An ugly-holk."

När livet är som vackrast

ps. headern är borta pga att jag inte gillade den något vidare...

Balklänning

Studentmössan är beställd och det är dags att börja tänka på studentklänning men framförallt balklänning. Jag, Sara och Emma gick till en balklänningbotique och tittade.

Var ganska skeptisk redan då, då jag egetligen tycker i allmänhet att balklänningar är väldigt fula. Tittar på bilder från förra året och alla ser ut som små skimrande prinsessbakelser = inte kul.

Därför har jag nu bestämt mig, att jag hellre lägger ut 2000 kr på en underbar långklänning från Acne, än 3000 kr på en normal balklänning. Och om jag sen inte passar in är det ju bara för att jag är snyggare klädd! Hehe.


Acne/Coast
Ex. på två klänningar under 2000:- som jag hellre köper än en balklänning! Fortsätter dock att leta efter den perfekta som jag designat i mitt huvud, haha.

ÖvningsköraNu drar jag till pappa.

Madeleine 18!Nick kom direkt från en prinsessmaskerad och var snyggast på festen!

Hör skrik överallt

Någon skriker utanför. Jag vet att det är fest och folk skriker som om dom blir mördade när deras kompis snor mössan, och jag hatar att dom gör det för jag tror alltid att det är seriöst.

En gång vaknade jag klockan 02.43 av ett skrik utanför mitt fönster som var det värsta jag hört, någonsin. Det hördes att det var på riktigt. Det var inget "Iiiiih!" skrik, utan en person som för sitt liv tar i från djupet av magen och vrålar, med skräck och panik i rösten. Jag kollade ut genom fönstret i 20 minuter men jag vågade inte gå ut och kolla.

Varje gång jag hör någon skrika tänker jag på det.


Någonstans i de här trakterna fyllevrålar någon just nu.

Spyr snart

Precis hemkommen från Maddes fest och tror jag kommer spy. Inte för att jag har druckit, för det har jag inte, men för att jag ätit aldeles för mycket tårta.

Har förresten lärt mig dansa syriansk folkdans!
1-2-upp-ner-ner!


Såhär ser jag ut idag!

boken....

Allt gick bra igår, gjorde yttre kontroller på mammas bil och upptäckte varför den låtit konstigt på sista tiden, gjorde en fickparkering där avståndet var typ 1 m större än min bil som är rätt stor. Gick promenad med Josefin och sen gick jag hem och gjorde en början till en design! Tycks? Nu kommer josse snart hit, vi ska redovisa böcker i skolan och jag glömde mitt arbete i skolan så jag har inte kunnat göra klart det :(

Grattis Madeleine!

Idag fyller en av mina absolut bästa vänner år, Maddie! STOOORT jävla GRATTIS!
Imorgon blir det således fest för folket, och jag har lyckats fixa 50 vackra kronor till groggvirke.

Ett löfte dock. Det ska INTE bli som förra fredagen. En bild säger mer än 1000 ord så, här kommer en bild på mig och Josie aningen bakis kollandes på oceans eleven (vilken var 10/10 fan) kl typ 5 på dagen! Haha.


Lördag ska spenderas mer vettigt än såhär: och jag ska ta det jävligt lungt då jag kanske ska köra på lördag!

Fotografen till bilden var mamma: "Lugnt tjejer, ska bara skicka bilden till argentina". Haha

Saker jag vill ha denna höst

10 saker jag vill ha den här hösten:

OnePiece. (Det är som foppatofflor. Sjukt fult men bor man i skogen så varför inte?)
Stickad svart tunn kofta
Vid kjol
Skinnbyxor/mockabyxor
Duntäcken och tjocka bolsterkuddar (just nu lever jag på ikeas 10-kr kuddar)
Vit fluffig morgonrock
Rose the One (parfym)
Rosa lång kavaj
tunna tights i mängder
en sängbänk
Mitt liv skulle vara så himla mysigt.

21 september

Allt har gått bra idag. Skolan, körningen, körningen hemma, körtestet (har spenderat mesta tiden med bilar idag) och det enda som inte har gått bra var att jag missade lunchen och var tvungen att köpa mat, men allt var slut förutom toscakaka så det fick bli socker till lunch. Fick världens sockerkick på kemin, och gjorde labben på en kvart, gick sen hem och däckade på sängen.

Jag har dock 100 sidor kvar i min älskade bok (som faktiskt är bra trots all hatin den fått av mig på sistone) och sen tänkte jag spela lite piano och nöta på de nya låtarna jag försöker lära mig.

Tänkte också lägga ner lite tid någon dag på att ta ett kort till headern och sen fixa lite fin design. Men det får bli någon annan dag!


PS.

Ni som kommenterar:

Hur var din dag?
Fin blogg
Följa varandra på bloglovin?

osv.
...fuck you.

tar mig i kragen

Hade en liten pratstund med mamma och har bestämt hur vi ska lösa det med körkortet, känns bra! Mammor är bäst.

På tal om annat pratade vi hälsa idag i matsalen (alla dessa tappa-vikt-tävlingar som pågår i våra kretsar hela tiden) och jag nämnde att jag ibland brukade träna.

Respons: Haha. aa eller hur. När fan skulle det vara?

Jag: Ibland springer jag på morgonen.

Respons: Va? VARFÖR HAR DU INTE SAGT NÅGOT? Du är inte sån som gör sånt Frida.???

Haha ganska kul när man har ryktet att ligga hemma och knarka mat dygnet runt och folk faktiskt kommer på en med att TRÄNA. Haha.


Jag springer faktiskt ibland. Imorse till exempel. Här en bild som bevis:

Fin tumme på hörnet. NKPG by 6:30 in the morning.

Veronica Maggio kommer förresten tilll flygeln den 3e december. Dock stod det "biljettförsäljning" på vilket alltid bådar illa när man är pank.

självförtroende breakdown

Jag har tagit på mig för mycket. Har precis läst 70 sidor ur en bok och måste läsa lika mycket till. Har en till bok på 400 sidor brevid mig. Ligger 6 av 8 kapitel efter i matten och har prov om två veckor. Kemi. Fysik. Historia.

Och sen körkortshelvetet. Känns som att jag aldrig kommer klara det. Har inte ens bokat halkan än och mitt mål var att klara uppkörning på 15 lektioner. Körläraren kan inte ens säga ett antal lektioner ungefär som kommer behövas.

Jag har inte råd. Jag har inte tid. Jag har inte någon självförtoende alls kvar och kör sämre nu än när jag började på körskolan. Måste hitta tillbaka till självförtroendet men det är fan inte lätt. Jag har tränat i flera år och nu känns det som att jag inte kan någonting.

Vill bara gråta och sova typ. Men jag måste läsa i min jävla svenskabok som ska redovisas på torsdag...Talang 2012

Om jag misslyckas att komma med i talang 2011 med mina fingertalanger så kan jag försöka med andra delar av kroppen (thats what he said).


Before (aningen förskräckt)

After

After

After

Talang 2011

Jag är sån himla talangfull männiksa.


Min tumme kan böja sig på alla möjliga bra sätt


Mina fingrar också

Jag kan boxas OCH peka på mitt offer SAMTIDIGT

Förutom att utöva mina talanger så har jag sett på film och läst 0 av de 300 sidorna jag måste ha läst på onsdag. Nu ska jag äta godis. Kramisar

My big brown balls

Hej på er! Har bra nyheter. Min mamma har kommit på att delicatobollar är godare än icas "chokladbullar". Från och med finns det konstant ett öppnat åttapack delicatosar i vårt kylskåp!

Olé!


Motherfucker! Yeah

NEIN

Nicole Kidmans dotter heter Sunday Rose.

Fint.

Om det inte hade varit bara lite för nära Sunday Rost!Nicole Kidman med Sunday Rose och Sunday Rost.

3 viktiga milstolpar i mitt liv

Den här veckan tar jag 3 stora steg mot framtiden.

1. Studenten. Eller ja. Har beställt mössa.
2. Körkortet. Första lektionen imorgon. Shitmygod.
3. Lord of the Rings. Om det finns en bok man måste läst är det den, och jag har precis påbörjat resan. Ok, kanske ingen milstolpe direkt. Men. Det passar inte att skriva 2 viktiga milstolpar i mitt liv.

Nu ska jag läsa och sova. Puss och kram

NU JÄVLAR

Har kommenterat 44 gånger påå körkortonline så nu vill jag fan vinna 1 000 frågor!
Jag behöver 1 000 frågor!

Det är mycket jag behöver idag.

Glass, till exempel.


glasslös

fuck yeah

Dissar shanghaigryta för lövbiff och potatissallad. In thou face ebers matsal

Oj, stoppade visst kniven i munnen. Sånt man kan göra när man inte äter i skolan.

POWER

Ni är inte så jävla bra ni heller

Jag vet att jag inte uppdaterat på en vecka...

men.

Det är inte så lätt att uppehålla en blogg, speciellt inte när man inte får någon respons alls. Jag ser ju att jag har läsare.

Vad får jag då för mitt slit dag ut och dag in?
EN kommentarjävel på bloggen hittils.


fuck you

bakmonster

Bakat paj idag som var så jävla fucking awesome god så jag åt upp den innan jag ens hann ta kort.

Yum.

Vill också skryta lite om de ca 6 (!!!!!!!!!!!!!!) kapitlena körteori jag har gjort idag,
visserligen de 6 första och enklaste kapitlena men vad fan det kan vara bra att veta hur man tar på sig ett bälte också här i livet.

Spontanåkte (körde sjäv) till pappa och kollade på idol och fotboll.


Sist jag var hos pappa gick jag ut på promenad ensam och klättrade över bergen. Stannade för att ta ett kort på mig själv på toppen. Märkte att jag var iaktagen av tyska campare efter typ 3 kort.

Ungefär samma känsla som när man fixar håret i ett bilfönster så sitter det någon i bilen.

funkar nu

Min skrivare funkar nu förresten. Problemet löstes genom att försöka med rätt adapter istället för en som var till MacBooken.


Nu har jag världens sötaste lilla skrivare. Glaset som står brevid är litet!

30 minuters-dagen

Jag har en ny filosofi.

Det är att allt jobbigt klarar man av om man bestämmer sig för att bara göra det i 30 minuter. Sen lägger man bara av. Mitt i.

Det har funkat ganska bra hittils. Fördelar och nackdelar liksom.

Saker jag har orkat:
Handla.
Diska.
Baka (skitjobbigt liksom).
Plugga kemi.

Saker jag ska göra snart (på riktigt):
Läsa
Städa
Plugga körteori

Sen kommer nackdelen.
Man orkar 30 minuter. Max.
Jag har matte och fysik kvar. Tillsammans blir de två en timme. Och hur jag än vänder och vrider på det så har jag redan pluggat 30 minuter skolskit idag. Orkar. Inte. Mer.

Jag har iallafall varit sjukt produktiv hittills. Så hittills funkar det iallafall bättre än att inte göra något alls, det jag brukar köra på. Får fundera vidare på hur jag ska lösa kemifysikochmatteärsammasak-problemet.

Bilder på min produktiva dag:


Var i biblioteket. Blev lite sugen på att låna "Ollkänsla".

Orkade inte lyssna på kemin. Försökte komma undan med att fota. Vet inte vad jag fotat.

Bakade bullar.


Sammanhängande.


The Lion King

Lejonkungen - bästa filmen.

Handlingen är väl alla bekanta med - en lejonunge, Simba, som luras att tro att han är ansvarig för sin pappas död och ger sig av och lämnar det kungarike som skulle blivit hans. Han växer istället upp tillsammans med ett vårtsvin och en surrikat, Tim och Pumba. En dag möter han personer från sitt förflutna och bestämmer sig för att ta tillbaka sin roll som kung av lejonen.

Full av fina budskap, bra låtar och känslosamma scener är det enkelt klassad som klassiker för alla åldrar. Bör ses om som vuxen, för att förstå allt man missade när man var yngre.Betyg: 10/10 drar jag till med. Fan vad bra film alltså.

tack sara

är så jävla arg

har haft bananflugor som fan i mitt rum på sistone och inte vetat vart de kommer ifrån. har försökt att vädra ut dom, men det har inte gått: kommer bara nya hela tiden.

Har inte heller kunnat städa på en vecka pga att mina kompisar som skulle sova här en natt också tyckte det var passande att dumpa en veckas packning på mitt sovrumsgolv.

Men. Inte bara packning.

Sara (din jävel) har också lagt en påse med frukt under min säng, vilket jag upptäckte idag när jag försökte dammsuga under sängen.

Det har alltså legat en påse frukt och ruttnat under min säng i en vecka.

Så. Jävla. Äckligt.

Det här var fan sista gången jag släpper in någon hos mig. Har dammsugat bananflugor en och en i en halvtimme nu (det flög ut typ en miljon när jag öppnade påsen).

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


Nya husdjur

famous last words

Är det ett bra tecken att livsförsäkring ingår i pilotutbildning?

Ska vi satsa?

Ärsch, det ska nog gå bra!


Skiiiiter i.

hatar hp

Köp ingenting hos HP.

GÖR DET INTE!


HP verkar tycka att dessa två passar ihop tillräckligt bra för att jag inte ska få support.

Jag tycker inte de passar ihop alls.

I don't speak your Jesus Christo

Det är sista dagen på frackveckan och jag längtar faktiskt så sjukt mycket efter att kunna ta på mig vanliga kläder som man kan anpassa till humör och väder!

Ta på sig en jävla jacka! Haha.


På tal om något helt annat så är den här låten enligt mig den bästa av Lady Gagas nya, och den är precis som de flesta nya låtar av henne väldigt politisk. Jag gillar när kändisar använder sitt kändisskap till att förändra!

Den här handlar om att det fortfarande är olagligt på många ställen i USA för homosexuella att gifta sig.We fell in love, but not in court
I don't speak your language, oh no
America, Americanofacebook music

facebook släpper snart en "spotifydödare". hoppas på en bra och gratis musiktjänst!

RSS 2.0